PRIVACYBELEID

DesktopPC.eu zal de privacy van alle gebruikers van haar site waarborgen en wij zullen ten alle tijden de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen uw gegevens slechts gebruiken om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

DesktopPC.eu zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

DesktopPC.eu gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling of offerteaanvraag plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen en het proces van offerte aanvragen bij DesktopPC.eu zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling of offerteaanvraag en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website persoonlijker maken.

Wij kunnen uw e-mailadres gebruiken om u informatie te verschaffen over de ontwikkeling van onze website en over onze speciale aanbiedingen en acties. Als u hier geen prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven via onze website.

Indien u bij DesktopPC.eu een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens bij een gecertificeerde webhosting bedrijf. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. DesktopPC.eu gebruikt deze cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Deze Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser ook zo instellen dat u tijdens het winkelen bij DesktopPC.eu geen cookies ontvangt.

De nieuwe cookiewet
Sinds 5 juni 2012 moeten alle websites die cookies gebruiken voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving die op die datum is ingegaan. Deze regelgeving is terug te vinden in artikel 11.7a van de Telecommunicatiewet en heeft betrekking op uw privacy. Omdat wij aan deze regelgeving dienen en wensen te voldoen stellen wij u in deze ‘policy’ op de hoogte van de cookies waarvan wij gebruik maken op onze website. Daarnaast informeren wij u over het begrip cookies in het algemeen, zodat het voor u goed duidelijk is waarover het precies gaat. Mocht u onverhoopt toch nog vragen hebben over cookies en het gebruik hiervan op onze website, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Cookies, wat zijn dat eigenlijk?
Cookies worden op uw computer geplaatst door websites. Bij het bezoeken van een website via uw smartphone of tablet worden de betreffende cookies daar ook op geplaatst. Maar wat zijn cookies nou eigenlijk? Cookies zijn kleine tekstbestanden die door uw browser (het programma waar u internet mee bezoekt, dus bijv. Edge, Google Chrome, Firefox of Safari) worden opgevraagd en uitgelezen als u een bepaalde website bezoekt. De informatie die in deze tekstbestanden opgenomen wordt is afhankelijk van degene die de gegevens van de cookies aan heeft gemaakt. Als u op een website bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens achterlaat, dan kan er een cookie aangemaakt worden die bij een herhaald bezoek aan deze website automatisch uw gegevens invult. Er wordt dan een cookie op uw computer aangemaakt die deze persoonlijke gegevens bevat.

Omdat cookies tekstbestanden zijn, vormen ze niet direct een gevaar voor uw computer. Ze kunnen bijvoorbeeld geen virussen bevatten en cookies hebben geen invloed op het systeem van uw computer. Ze kunnen echter wel privacygevoelige informatie bevatten en dat is dan ook de reden waarom een eigenaar van een website waarop cookies gebruikt worden u hierover dient te informeren.

De cookies bevatten vaak een onleesbare computercode. U kunt bij het openen van een dergelijk bestand op uw computer dus vaak niet zien welke informatie er in opgeslagen staat. Deze informatie staat dan vaak weer in de database van de website die u bezoekt.

Verschillen in cookies
Directe- en indirecte cookies
Er zijn twee verschillende soorten cookies, namelijk indirecte en directe cookies. Directe cookies zijn de cookies die door de website die u bezoekt op uw website worden geplaatst. Dit zijn bijvoorbeeld cookies die uw persoonlijke- of inloggegevens onthouden. We noemen deze cookies first-party cookies. Een ander voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een cookie die wordt aangemaakt om uw artikelen in een winkelwagentje van een webwinkel te onthouden.

Indirecte cookies zijn cookies die via de website die u bezoekt door anderen, dus een derde partij, op uw computer worden geplaatst. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een programma als Google Analytics, dat het bezoek en gebruik van de website in kaart brengt. De eigenaar van een website kan gebruik maken van een dergelijk programma om bijvoorbeeld te zien hoe vaak zijn website bezocht wordt. Indirecte cookies worden third-party cookies genoemd.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een computer, telefoon of tablet worden geplaatst. De cookies worden uitgelezen door de browser (o.a. Google Chrome, Edge, Safari, Firefox) bij het openen van een internetpagina.

Zolang u als gebruiker geen persoonsgegevens invult op de door u bezochte site, kan het cookie deze informatie ook niet bevatten. Er bestaan directe en indirecte cookies, ook wel first- en third- party cookies genoemd. Cookies zijn in principe niet gevaarlijk; het zijn geen computerprogramma’s en ze kunnen niet worden gebruikt om computervirussen te verspreiden.

De looptijd van een cookie
Cookies hebben een verschillende looptijd. Sommige cookies worden direct na het afsluiten van een website van uw computer verwijderd. Andere cookies hebben een langere looptijd. De ‘levensduur’ van een cookie wordt bepaald door de maker ervan. Cookies kunnen dus meerdere jaren op uw computer blijven staan als u deze niet verwijdert. Mocht u informatie wensen over het verwijderen van cookies, dan kunt u hiervoor het internet raadplegen. Er valt hier genoeg informatie over te vinden.

Tracking cookies
Tracking cookies zijn eigenlijk de cookies die het meeste inbreuk op uw privacy maken. Het betreft hier vaak indirecte cookies, oftewel third-party cookies. Deze cookies volgen u op meerdere websites op het internet en bouwen zo een profiel van u op, wat ingezet kan worden bij bijvoorbeeld het weergeven van advertenties. Misschien is het u wel eens opgevallen dat u op Google iets heeft gezocht en dat u vervolgens bij een bezoek aan een andere website advertenties kreeg te zien die gerelateerd waren aan uw zoekopdracht. Dit is een voorbeeld van een tracking cookie.

Welke cookies gebruiken wij precies?

Cookie naam De functie van de betreffende cookie
PHPSESSID

Dit is een functionele cookie die wij gebruiken om onze website zo optimaal mogelijk te laten werken. In deze cookie wordt het ID van de zogenoemde sessie-informatie opgeslagen. De sessie-informatie zelf wordt op onze webserver opgeslagen en niet op uw computer. Wanneer u uw browser afsluit, dan verloopt deze cookie en komt de informatie te vervallen. Wij gebruiken de PHPSESSID-cookie o.a. voor de volgende doeleinden:

het onthouden van de producten in uw winkelwagentje. Zonder deze cookie is het kopen van producten via onze webwinkel niet mogelijk.

het onthouden van informatie als verzendkosten en kortingscodes.

Omdat het hier een functionele cookie betreft kan deze cookie niet worden uitgeschakeld. Onze webwinkel werkt dan namelijk niet meer.

_utma

_utmb

_utmc

_utmz

Google Analytics is een service die aangeboden wordt door Google. Met deze service zijn wij in staat om te kijken hoe vaak onze website wordt bezocht en op welke zoekwoorden onze website gevonden wordt in Google. Deze informatie gebruiken wij om onze website en ons aanbod te optimaliseren. Wij kunnen d.m.v. deze cookies niet zien wie onze website bezoekte. Het betreft hier namelijk een third-party cookie. Google kan dit als aanbieder van Google Analytics en maken van de cookies wel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DesktopPC.eu en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Per 25 mei 2018 geldt overal in de Europese Economische Ruimte (EER) dezelfde privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG vervangt de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’. Het doel van de AVG is individuen controle te geven over de verwerking van hun eigen persoonsgegevens.

De AVG legt aan partijen die persoonsgegevens verwerken verschillende verplichtingen op afhankelijk van de rol die zij bij de verwerking vervullen. SnelStart vervult verschillende rollen ten aanzien van de persoonsgegevens die zij verwerkt.

DesktopPC.eu als verwerkingsverantwoordelijke
Voor wat betreft de persoonsgegevens die wij verwerken over onze klanten, hun medewerkers, bezoekers van onze website en deelnemers aan onze acties dienen wij te worden aangemerkt als de verwerkingsverantwoordelijke. Wij bepalen immers conform de bepalingen van de AVG het doel en de middelen voor de verwerking van deze persoonsgegevens. Wij leggen bijvoorbeeld het factuuradres van een klant vast om hem een factuur te kunnen sturen en als iemand heeft aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen, leggen wij het e-mailadres van deze persoon vast zodat wij hem de nieuwsbrief ook daadwerkelijk kunnen sturen.

Bij de verwerking van de hierboven bedoelde persoonsgegevens moeten wij ons houden aan de verplichtingen die de AVG oplegt aan verwerkingsverantwoordelijken. De wijze waarop wij dit doen, leest u in onze Privacybeleid.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacybeleid van DesktopPC.eu, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacybeleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår webbplatstrafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra sociala medier, reklam och analys. Dessa partner kan kombinera denna information med annan information som du har gett dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Mer information och möjligheten att ändra ditt samtycke finns i vår Integritetspolicy.

Cookieinställningarna på denna webbplats är inställda på "tillåt kakor" för att ge dig bästa möjliga surfupplevelse. Om du fortsätter att använda denna webbplats utan att ändra dina cookie-inställningar eller om du klickar på "Acceptera" nedan godkänner du detta.

Stänga